Wasting my young years - London Grammar

[postlink]https://dagendauwsnotenbalk.blogspot.com/2013/10/wasting-my-young-years-london-grammar.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=pkeDBwsIaZwendofvid [starttext]

London grammar is een Engels indie pop trio bestaande uit Hannah Reid, Dot Major en Dan Rothman. Hun debut EP "Metal & Dust kwam in Februari van dit jaar op de markt. Begin vorige maand brachten ze hun eerste album uit "If You Wait" genaamd.

De muziek van London Grammar wordt omschreven als een mengeling van ambi├źnt, etherisch en klassiek met melancholische gitaar, jammerende vocalen en klagende teksten. De krachtige stem van de leidende zangeres Hannah Reid is op al hun tracks prominent aanwezig. Ze wordt vaak vergeleken met Florence Welch en Judie Tzuke. Reid's bijdrage beperkt zich echter niet tot haar stemgeluid alleen, ze levert ook eigen teksten die ze omschrijft als "emotioneel aangetast".
Tijdens een interview met Glamour UK magazine liet ze zich ontvallen dat ze vooral inspiratie put uit het komen en gaan van mensen in haar leven.
Het nummer "Wasting my Young Years" dat al meer dan 780.000 hits scoorde op Youtube, gaat over een ex-vriendje.

[endtext]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten