To You We Sing - Renske Taminiau

[postlink]http://dagendauwsnotenbalk.blogspot.com/2011/12/to-you-we-sing-renske-taminiau.html[/postlink]http://www.youtube.com/watch?v=976oDr_vkhEendofvid [starttext]

Schitterende muziek, prachtige stem en perfect geschikt om deze donkere dagen vóór de winterzonnewende (die hier bij ons zal plaats vinden op donderdag 22 december om 6.30 u)  mee door te komen...


De Nederlandse zangeres Renske Taminiau bracht op 7 oktober haar nieuwste album ‘Move Me’ uit. ‘Move Me’ is een warm en gloedvol album met muzikaal rijk georkestreerde liedjes, afgewisseld met kleine intieme songs. Een album met muzikale en emotionele diepgang. Een prachtige warme troostrijke stem die in de verte doet denken aan die van eigenzinnige zangeressen als Joan as Policewoman, Feist en Catpower.

Na haar afstuderen aan het conservatorium van Amsterdam, debuteerde Renske Taminiau drie jaar geleden met het album ‘Waiting To Be Told’. Ze speelde door het hele land met haar band en bracht het zelfs tot een show op het North Sea Jazz Festival.

Luister naar ‘To you we sing’ en tegelijkertijd naar je eigen dromen. De uitkomst zal niets dan goeds zijn.Gedeeltelijk overgenomen van  [PIAS] -18-08-2011 op 'M is meer'. ( lees je graag meer hierover? Klik dan op de link)
[endtext]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten